Creat cu atenţie la fiecare detaliu

Topaz

Elegant. Rapid. Confortabil.

Faceţi cunoştinţă cu Ekolot KR-030 Topaz

 

Toate ansamblurile de cadre principale au o structură a carcasei realizată din compozit pe bază de sticlă sau fibră de carbon. Fuzelajul sub forma unei carcase autoportante, rigidizat local cu material 3D, găzduiește o cabină dublă în partea din față, cu locuri una lângă alta.

Profilul aripii aplicat NN-1817 oferă proprietăți de zbor foarte bune și sigure. Acest profil a fost utilizat pentru rezistența sa la contaminarea marginii de vârf, cu caracteristici aerodinamice foarte favorabile Viteza redusă a standului și nicio tendință de a intra în coadă iartă multe greșeli făcute de piloții fără experiență.

Economic – consum mediu de combustibil la viteza de croazieră 14-16 l / h pentru benzina PB 95. La viteze mai mici de 140-150 km / h, aeronava este mulțumită cu 8 litri de PB 95 pe oră de zbor. Combinat cu rezervoare de combustibil de 100 litri, obținem o autonomie de până la 1.800 km.

Sigur – echipat cu un sistem GRS de salvare cu parașută care permite în cazul unei defecțiuni grave să aducă în siguranță avionul cu echipajul la sol.

Aprobat pentru tractarea planorelor și a banderolelor.