Kituri

Land Africa și Citius pot fi vândute în diferite stadii de avansare cu ajutorul kiturilor, prețurile diferind în funcție de nivelul ales. Kiturile noastre sunt foarte ușor de asamblat și nu necesită unelte speciale.

Ca alternative la ultra-ușoarele gata de zbor, oferim 4 niveluri de kituri.

Garantăm un rezultat bun pentru cei pasionați de munca manuală și desigur pentru cei care vor respecta instrucțiunile de asamblare.

Toate componentele sunt tăiate pe o linie de producție, cu mașini CNC. Acestea sunt tăiate la dimensiunile potrivite, găurite și curbate, pregătite pentru îmbinare.  Prin urmare, asamblarea devine ușoară și rezultatul final va fi unul de înalta calitate.

Acest kit este prevăzut cu toate elementele necesare pentru a construi fuselajul, aripile, aripioarele, ciocurile, planul vertical, adâncimea și sistemul de direcție.

Acest kit include, de asemenea, dispozitivele de aterizare, distribuitoarele și frânele, manșa și toate cablurile de comandă, toate șuruburile, piulițele și șaibele (AN), două rezervoare de rezervă de 35 l, rezervor de rezervă de 6 l, doua centuri de siguranță si două uși.

Toate componentele kitului nr. 1 la care se adaugă:

Motor Bati
Capac pentru motor
Radiatoare și sistemul de răcire al uleiului cu furtunuri
Sistemul de încălzire al cabinei
Circuitul de combustibil
Sistem electric complet cu ornamente electrice, baterii, frâne și lumina de alarmă pentru combustibil
Instrumente: anemometru, altimetru, variometru, tahometru, bila, busola, voltmetru, carburant T° și P, cilindru T° și termometru
Scaune și huse (culori diferite)

Toate componentele kiturilor nr. 1 și nr. 2 la care se adaugă: motorul Rotax 912 (80 Ch. sau 100 Ch.) cu regulator, rezervor de ulei, elice tripalică cu con.

Toate componentele kiturilor nr. 1, nr. 2 și nr. 3 la care de adaugă: fuselajul, aripile, aripioarele, planul orizontal și vertical deja asamblate. Trebuie doar să le ansamblați.

Livrare

Condiții plată: 40% la comandă, 60%  înainte de livrare
Timp de livrare: 4 săptămâni